Сутерен.мк

За вработените во Ферари бонус од 13 500 евра

Италијанскиот производител на спортско-луксузни возила Ферари минатата година оствари нето добивка од 939 милиони евра, што…

Разликата меѓу газди и бараби!

Одборот и работничкиот совет на германскиот производител на автомобили ќе исплатат бонуси со висина до шест…