Сутерен.мк

Вампирски дружби

Имам пријателка за која би се рекло дека ми дава поддршка и ме весели нејзиното друштво.…

Дали сте чуле дека…

• Според здружението на вампирите кое постои во Атланта, САД, најмалку пет илјади луѓе во Америка…