Сутерен.мк

Рецептот на Вера Ванг за рамноправност во училиште

Многу пред да стане светски позната дизајнерка, била професионална лизгачка. Меѓутоа, во 1968 година не е…

Вотката како еликсир на младоста

Дизајнерката Вера Ванг пред извесно време го прослави 73-от роденден и на својот Инстаграм профил објави…