Сутерен.мк

Зоран Јовановски: Затоа што има такви моменти, историски…

„Слепата верба во авторитет е најголемиот непријател на вистината“ Алберт Ајнштајн Има такви моменти во животот…

Магдалена Андоновска: Има ли таков народ?

Кој вели Македонија не е силна држава, и врз основа на што? Поради слабата економија? Дискутабилната…