Сутерен.мк

Дизајнерката која правеше промени кон подобро

Британската дизајнерка Вивиен Изабел Вествуд почина вчера на 81-годишна возраст, во својот дом во јужен Лондон.…

Романтиката на Вествуд!

Грчкиот мит напишан од Лонгус за љубовниците Клое и Дафнис, напуштени веднаш по нивното раѓање, одгледани…