Сутерен.мк

Најдолгиот стаклен мост на светот

Најдолгиот мост на светот со стаклен под беше отворен за сите патници кои се подготвени да…

Казна затвор за ширење на коронавирусот!

Судот во Виетнам изрекол казна затвор од пет години на Ле Ван Три (28), затоа што…