Сутерен.мк

Моња Јовиќ: Долга објава за денот потоа

Денешниот ден е поцрн од вчерашниот. Поцрн е бидејќи не е ден на жалост,  Жалоста има…

Студент се закани дека ќе го повтори злосторството од Белград

По едноминутно молчење, српскиот претседател изрази сочувство до семејствата и пријателите на убиените деца, истакнувајќи дека…