Сутерен.мк

Зеленски во „Вог“

Претседателот на Украина Володимир Зеленски и неговата сопруга Олена се на насловната страница на новото дигитално…

Елизабета Втора и „Вог“

Кралицата Елизабета Втора е на насловната страница на априлското издание на британскиот „Вог“, кој и оддава…

Непознати факти за „Ѓаволот носи Прада“

Филмот е базиран врз искуствата на Лорен Вајсбергер која работела за Ана Винтур, главната уредничка на…