Сутерен.мк

Што треба да пиеме наутро?

Доколку се напиете чаша вода не можете да згрешите, согласни се поголем дел од експертите. „Можеби…

Мапирана е водата на Месечината

Тим од научници со помош на податоците на сега веќе пензионираната летачка лабораторија СОФИА, која всушност…

Со што не се пијат лекови?

Резултатите на студијата објавени во магазинот Saudi Pharmaceutical Journal покажуваат со кои напитоци (освен алкохол) не…

Оливер Драгоевиќ: Сите сме во истиот круг

GUWAA (Global Unferwater Awareness Association) е прва организација во светот, специјализирана за заштита, сочувување и чистење…

Светлана Антиќ – Јовчевска: Да сме барем зен будисти!

Добро размисли пред да направиш нешто. Не прави ништо без размислување. Ама и не прави ништо…

Можеме ли да направиме вода?

Колку уште воздух за дишење имаме на планетава? Зошто копривите не „горат“? Копривата е прекриена со…