Сутерен.мк

Предвремен втор брак

Мојата другарка остана вдовица и за само четири месеци се премажи за друг човек. Од првиот…

Кој е посреќен во вториот брак?

Во врска сум со човек кој зад себе веќе има еден брак и дете. Долго сме…