Сутерен.мк

Вухан се опушти!

На 1 Мај, Меѓународниот ден на трудот, кој во Кина масовно се слави, луѓето танцуваа, скокаа…

СЗО влегува во Вухан!

Експертите од Светската здравствена организација во четврток ќе го посетат кинескиот град Вухан, од каде што…