Сутерен.мк

Судот во Хаг не побара прекин на огнот од Израел

Меѓународниот суд на правдата (МСП) во Хаг денеска објави одлука за барањата за привремени мерки во…

Шаим Левинсон: Што и да се случи во оваа рунда од Израел-Газа војната, ние веќе изгубивме

Што и да направи Израел од сега натаму е безначајно. Дури и ако го најде Мухамед…