Сутерен.мк

Тајните на мајсторите

Најчестите грешки што се прават при готвењето: Претерано мешање на храната. Освен, ако тоа не е…

Зошто готвачите носат онакви капи?

Повеќето мажи во секојдневниот живот не носат нит разнолика облека, нит висока мода. Доволни им се…

Џенаро Конталдо и Антонио Карлучо: Кралевите на италијанската кујна!

Старите пријатели Антонио Карлучо (1937) и Џенаро Конталдо (1949) го живеат врвот на својата слава. По…