Сутерен.мк

Кога е многу, многу е и од вештачка интелигенција

Рекординг Академи, организацијата која стои зад наградите Греми, претстави нови правила пред натпреварот следната година, од…

Бијонсе, главна ѕвезда на Греми

Иако не ја понесе најпрестижната награда, онаа за албум на годината, Бијонсе дефинитивно беше главната ѕвезда…