Сутерен.мк

Зошто гробовите се 2х2?

Гробовите не биле отсекогаш толку длабоки. За време на епидемијата на чума во Европа телата не…

Никогаш откриени гробови

Големи потраги по гробниците за некои од најпознатите историски личности се уште траат. Тие се мистерија…