Сутерен.мк

Нео-торбата на Гучи

Новиот предмет на копнеж е чантата на Гучи. Суштината на овој модел е „куката“ што овозможува…

Нова книга за Гучиеви

Речиси 27 години по убиството на нејзиниот татко Маурицио Гучи, неговата ќерка Алегра Гучи проговори за…

Колку чини спиење кај Гучиеви?

Филмот „House of Gucci“, кој не води (релативно уверливо) зад кулисите на шокантната приказна за семејното…

Гучиеви се навредени од Лејди Гага?!

Наследниците на италијанската модна куќа Гучи го критикуваа новиот филм „House of Gucci“ поради наводното прикажување…