Сутерен.мк

Игор Пачемски: Чунга – лунга бизнис!

Сите знаеме дека јас сум дизајнер на гаќи. И на цицкарници. И на понекое пижамче, како…

Игор Пачемски: Чувството на себепочит

После шест и кусур години го напуштив професионалното партнерство. Многумина би кажале дека во периодот на…

Александар Ношпал: Далеку (ни) е високата мода

„ Секаде во светот занаетот е најскапата работа! Кај нас напротив, се цени масовното наспроти индивидуалното.…