Сутерен.мк

Од Валандово до Диор

Во 1942 година, на фудбалскиот натпревар меѓу „Македонија“ и „Голаш“, се носеа првите македонски спортски обувки……

„Крстарење“ на Диор во Атина

На 17 јуни Диор својата нова колекција „Крстарење“ ќе ја претстави во Атина, Грција. „Модната куќа…