Сутерен.мк

Јасна Котеска: Поглед и допир

Погледот ниту е алатка за сознание, ниту за допаѓање. Кога во „Снежана и седумте џуџиња“, Кралицата…

Отворање на винските прозорци

Социјалната дистанца се практицирала многу пред корона вирусот, а потребата за вино е стара колку и…

Проблематични пубертетлии

Мајка сум на 16 годишно момче и не знам како да постапам со него!? Еден ден…