Сутерен.мк

Никогаш на врвот

„Македоника литера“ деновиве ја објави патописната книга „Никогаш на врвот“ на современиот италијански писател Паоло Коњети,…

Светлана Антиќ – Јовчевска: Дневник за самоиспитување

-Издржете, стрпете се, најдете некои нови содржини, направете го тоа за што не сте имале време,…