Сутерен.мк

Најдобрите „судски“ филмови

Пет од 25-те, според изборот на looper.com… „Дванаесет гневни луѓе“ (1957) Дванаесет поротници одлучуваат за судбината…

Дебелината како доблест

Американскиот новинар Томас Мортон има снимено филм во Мавританија каде што жените се сметаат за атрактивни…

Доблеста и пингвините

Мојата ќерка носи исклучиво OshKosh. Нема многу фајде од тоа, кога со татко и упорно ја…