Сутерен.мк

Не(до)разбрани обврски

Имам 30 години и едно дете. Мојот сопруг сака уште едно, ама јас не. Тој инсистира…

Предбрачна проверка

Во врска сум три години. Дечко ми не сака да почнеме да живееме заедно. Не знам…