Сутерен.мк

Вештачката интелигенција е поемпатична од докторите

Според една нова студија, ChatGPT може да биде исто добар како и докторите, ако не и…

Доктори заработувале на најнесреќните

Жена вработена на Клиниката за радиотерапија и онкологија сведочи дека пациентите биле манипулирани со лековите за…

Колку ги плаќаме матичните лекари?

Речиси пет илјади евра или 315 397 денари е највисоката капитација што ја добил матичен лекар…