Сутерен.мк

Која е тајната на долговечноста?

Англичанката Ада Даниел (108 години) на вработените во старечкиот дом во кој престојува ја откри нејзината…

Тајната на долговечноста

Најдолговечните луѓе во светот се смета дека живеат во подрачјата на Јапонија, Костарика, Италија, Грција и…

Како да се доживее 100-тата?

Иако никој нејќе да остари, сите сакаме да живееме долго, а пет изолирани острови се чини,…