Сутерен.мк

Што кажува домашниот хаос за нас?

Можеби изгледа дека куќата е само место за релаксација, па ако има неред во неа, таа…

Свекрва и снаа

Драга Дарлинг, имам чувство дека свекрва ми постои само за да ми го загорчува животот. Живееме…

Мајката е должна за чувствата на детето, таткото за мајчините!

Од зачетокот до неговата 12 – та година, родителите ја сносат целосната одговорност за се што…

Никола Маџиров: Живеам под кирија во сопствената земја!

Македонскиот поет Никола Маџиров (Струмица, 1973 година) ја доби престижната европска и германска книжевна стипендија „Тандем“,…