Сутерен.мк

Несреќата во Бугарија е најтешката во последнава декада!

Денешната автобуска несреќа во Бугарија, во која загинаа најмалку 46 лица е најтешката автобуска несреќа во…

Најгрдите згради во Европа

Според порталот Euronews ова се најконтроверзните градби на европскиот континент: Bosco Verticale (Милано, Италија) Или на…

Династиите кои ја креираа светската историја

Плантагенет династијата дала 15 англиски владетели и потекнува од анжујските грофови од Франција. Воспоставена е од…

Магдалена Андоновска: Кога ѓаволот ќе ја однесе шегата

По осамостјувањето на Македонија, многумина Македонци оддамна иселени од земјава, оставиле аманет на нивните поколенија да…