Сутерен.мк

Му доаѓа ли крајот на коронавирусот?

Во најнова анализа на експертите за коронавирусот се вели дека на повидок е крајот на пандемијата…

Магдалена Андоновска: Кога “експертите“ ти судат!

Досега се напишани многу анализи за добрите и лошите страни на социјалните мрежи. Лично мислам дека…

Бранка Д. Најдовска: Помеѓу потребите и желбите!

  Мерката на постигнатото не е дека сте имале тежок проблем со кој што сте се…