Сутерен.мк

Застрашувачка порака кон сите новинари

Британската министерка за внатрешни работи Прити Пател ја одобри екстрадицијата на основачот на Викликс, Џулијан Асанж…

Асанж или, травестија на правдата!

Џулијан Асанж, основачот на Викиликс е на чекор до испорачување во САД каде што поради шпионажа…