Сутерен.мк

Која беше Марина Туцаковиќ?

Една од најголемите авторки на хит песни во поранешна Југославија, Марина Туцаковиќ, почина вчера во Белград,…

Момчило Бајагиќ-Бајага: Јавач низ соништата

Момчило Бајагиќ-Бајага е роден на 17 февруари 1960 година во Бјеловар, а целиот свој живот го…