Сутерен.мк

Тој, Ентони Бордејн…

Дарлинг, кога не би биле Дарлинг, што би биле? Д.Д. Д.Д. дарлинг, кога би ми дозволиле,…

Последните пораки на Ентони Бордејн

Новата биографија на славниот кувар, ТВ лице и автор на книги, Ентони Бордејн (која во продажба…

Конечно, филм за најсекси готвачот!

Оскаровецот Морган Невил (за филмот „20 чекори до ѕвездите“) е потписник на „Турнеја: филм за Ентони…

Јоланта Делибозова: Храната како музика!

Кога ќе престанат звуците на виолончелото, почнува малку поинаква кулинарска музика. Тоа е секојдневието за бугарската…