Сутерен.мк

Девет работи за Ерусалим

Ерусалим е градот за кој се зборува денес, се зборувало вчера и за кој се раскажувало…

Благодатниот оган од Ерусалим пристигна во Скопје

На Меѓународниот аеродром Скопје вечерва беше пречекана државната и црковната делегација која за првпат директно од…