Сутерен.мк

Не тепаат, само зашто сме жени

Во Битола инспектори за семејно насилство на СВР Битола, заедно со претставници на Советот за превенција…

Жената претприемничка нема поддршка

На женското претприемништво му треба поддршка од локалните заедници за да може да опстојува и да…

Светските жени со поддршка на Иранките

Фанцуските актерки како Жулиет Бинош и Изабел Ипер си ги отсекоа косите во знак на поддршка…

Кои земји се најбезбедни за жените?

Фактори кои се земени во предвид за истражувањето се насилството кон жените, нивото на самоубиства на…

Зошто некои жени се фригидни?

Фригидноста кај жените, како и импотенцијата кај мажите, се најчестите нарушувања во сексуалниот живот на мажите…

Диета за жените по 50-тата

Покрај процесот на стареење, кога мускулите се претвораат во масти, женското тело се соочува и со…

Постои ли машко-женско пријателство?

Имам другар кому му се доверувам за се. Разговараме и за моите љубовници, родители и односите…

Совршени домаќинки

Постојано читам, гледам, слушам како бројни жени се образувале, работеле, се омажиле, родиле деца, се грижат…

Жената која не слуша машки гласови

Буквално. За несекојдневниот проблем со слухот пишува Лис Рагбир Имам проблем со слушање мажи. Ова не…