Сутерен.мк

Зошто некои жени се фригидни?

Фригидноста кај жените, како и импотенцијата кај мажите, се најчестите нарушувања во сексуалниот живот на мажите…

Диета за жените по 50-тата

Покрај процесот на стареење, кога мускулите се претвораат во масти, женското тело се соочува и со…

Постои ли машко-женско пријателство?

Имам другар кому му се доверувам за се. Разговараме и за моите љубовници, родители и односите…

Совршени домаќинки

Постојано читам, гледам, слушам како бројни жени се образувале, работеле, се омажиле, родиле деца, се грижат…

Жената која не слуша машки гласови

Буквално. За несекојдневниот проблем со слухот пишува Лис Рагбир Имам проблем со слушање мажи. Ова не…

Луѓе ли се, животни ли се?

Талибанците одлучија дека авганистанските жени мора да ги покриваат лицата на јавни места. Таткото или најблискиот…

Машки работи за жените

Мажите сакаат да мислат за себе дека се тие кои ја завеле жената. Меѓутоа, понекогаш не…

Што зборуваат мажите кога се вљубени?

Ако мажот за кој се грижите рече дека забележал дека не се чувствувате добро, дека не…

Зошто силните жени се емотивно исцрпени?

Независните, одлучни и практични жени, можат многу работи сами да направат. Се чини дека се држат…