Сутерен.мк

Повторно разбиен митот околу успорениот метаболизам

Кој не чул барем од еден лекар дека метаболизмот му се успорува како старее и дека…

Заблуди за витаминот Ц

За здравјето на организмот многу е битен витаминот Ц бидејќи, помеѓу другото, помага во контролирањето на…

Заблуди за чоколадото

Можеби е тешко да се поверува дека нешто што има толку добар вкус, не е лошо…