Сутерен.мк

Борба за смарагди и злато од морето

Шпанската галија Сан Хозе потонала во Карибите пред повеќе од 300 години, носејќи 200 тони богатство.…

Ретки слики од Дубаи!

Најголемиот град во Обединетите арапски емирати по многу нешта е уникатен и воодушевувачки. Па така, во…

Магдалена Андоновска: Срмен самар

Пред некој ден гледав еден филм кој не ми остави силен впечаток (затоа и не го…