Сутерен.мк

Знаци дека мажот не ве сака

Познатиот руски психолог Ана Кирјанова издвои очигледни сигнали кои укажуваат дека сопругот не ве сака. Не…

Знаци дека сте постојано под стрес

Се почесто и се повеќе луѓе се нервираат и кога треба и кога не треба, и…

Знаци дека сте поинтелигентни од другите

Луѓето со повисок коефициент на интелигенција почесто прифаќаат двосмисленост и нејаснотија, открива истражување кое наведува и…

Алармантни реченици дека не му е гајле

Доколку и една од следните реченици сте ја чуле или слушате од време на време (да…

Како ги поднесуваат раскинувањата?

Овен Страда многу повеќе и подолго отколку што покажува. На прв поглед припадниците на овој знак…

Суптилни знаци на депресија

Светските стручњаци се веќе договорени за симптомите на депресија, а тоа се: константно чувство на тага…

Дали е вашиот брак добар?

Различни луѓе, различни култури, различни односи! Меѓутоа, тврдат социолозите, а ги препорачува американската адвокатска канцеларија за…