Сутерен.мк

Метаболизмот не е крив што сме дебели!

Најновото истражување објавено во списанието „Science“ открива дека метаболизмот не е главен виновник за дебелеењето што…

Чиј е Антарктик?

Иако станува збор за континент каде што нема ништо освен вечен снег и мраз, Антарктик низ…