Сутерен.мк

Неизвесна женидба

Имам девојка со која сум осум години во врска. Сите очекуваат да се венчаме, а јас…

Колебливо мајчинство

Пет години сум во брак, но се уште немаме деца иако, сопругот се повеќе инсистира на…