Сутерен.мк

Дрвен Епл компјутер за 400 илјади долари?!

Првиот компјутер на Епл, еден од само 200 компјутери конструирани и тестирани во 1976 година од…

Магдалена Андоновска: Срмен самар

Пред некој ден гледав еден филм кој не ми остави силен впечаток (затоа и не го…