Сутерен.мк

Игор Пачемски: These are a few of my favorite things

“… Girls in white dresses with blue satin sashes, Snowflakes that stay on my nose and…

Баланеску квартет во Скопје!

Во Филхармонија во Скопје утре вечер ќе настапи светски познатиот Баланеску квартет. Композициите што ќе бидат…