Сутерен.мк

Барбиката наполни 62 години!

На денешен ден, во 1959 година, на саем во Њујорк продадена е првата барбика за три…

Најбакнуваната жена на светот!

Кон крајот на 19 век, пронајдено е тело на млада жена во водите на Сена во…