Сутерен.мк

„Лајбах“ ќе свири во Киев

Словенечкиот бенд „Лајбах“ следниот месец ќе одржи концерт во украинската престолнина, а денеска официјално најави дека…

Фото – монографија за Лајбах

Книгата „Лајбах, 40 години вечност“ на Теодор Лоренчич, некогашен член на групата, неодамна ја објави српски…