Сутерен.мк

Кој беше Горбачов?

Човекот со белегот на челото, некогашниот лидер на СССР, кој го доби прекарот „поразениот победник“, стави…

Мосад ќе го води жена

Оваа израелска разузнавачка служба за прв пат во својата историја постави две жени на високи позиции…