Сутерен.мк

Имигрант освои 500 000 евра на лотарија

Воен имигрант од Украина освоил 500.000 евра благодарение на лотарија, соопшти денеска Белгиската национална лотарија. Победникот…

Село освои над 142 милиони евра

На северот од Белгија, 165 луѓе во селото Олмен освоија 142 897 164 евра на лотаријата…

Лотарија за зелена карта за САД

Во тек е онлајн регистрацијата за Лотаријата за зелена карта за 2023 година, објавија од американскиот…

Изгубил лоз од над милион долари?!

Ник Слатен на 11 март оваа година, дознал дека е добитник на еден милион и 178…