Сутерен.мк

Франција уапси функционери за педофилија

Четириесет и осум лица, осомничени дека масовно преземале и гледале слики и видеа со детска порнографија,…

Колкава ни е машкоста?

Конечно одговор на прашањето што сите не засега: која е просечната величина на пенисот на секоја…

Најубавите мажи според Бред Пит

„Во светот на актерството, бидејќи тоа е мојата професија со која се занимавам секој ден… мислам…

Кои се најзгодните мажи?

На Редит неодамна одеше анкета во која беа избрани најзгодните фраери на светот. Интересно е дека…

Постои ли машко-женско пријателство?

Имам другар кому му се доверувам за се. Разговараме и за моите љубовници, родители и односите…

Жената која не слуша машки гласови

Буквално. За несекојдневниот проблем со слухот пишува Лис Рагбир Имам проблем со слушање мажи. Ова не…

Што еден маж го прави зрел?

Зрелоста не зависи од возраста. Повеќето луѓе порано или подоцна, созреваат. Но, што е она што…

Машки работи за жените

Мажите сакаат да мислат за себе дека се тие кои ја завеле жената. Меѓутоа, понекогаш не…

Што зборуваат мажите кога се вљубени?

Ако мажот за кој се грижите рече дека забележал дека не се чувствувате добро, дека не…