Сутерен.мк

Жената која не слуша машки гласови

Буквално. За несекојдневниот проблем со слухот пишува Лис Рагбир Имам проблем со слушање мажи. Ова не…

Што еден маж го прави зрел?

Зрелоста не зависи од возраста. Повеќето луѓе порано или подоцна, созреваат. Но, што е она што…

Машки работи за жените

Мажите сакаат да мислат за себе дека се тие кои ја завеле жената. Меѓутоа, понекогаш не…

Што зборуваат мажите кога се вљубени?

Ако мажот за кој се грижите рече дека забележал дека не се чувствувате добро, дека не…

Ловечки правила

Ми велат дека сум убава и интелигентна. Образована сум и пристојно заработувам, читам книги, следам културни…

Јасна Котеска: Утринска ерекција

Мажот започнува со утринска ерекција. Утринската ерекција е пред културна состојба „Мажот започнува со утринска ерекција“…

За владата, цајканите и – мачките!

Легендата вели дека некогаш имало македонски полицаец што личел на Двејн Џонсон.Толку околу легендите… Во Македонскава…

Жед за жена во кочанско!

Иако издржува 7-годишна затворска казна во затворот во Струга, 30-годишен стружанец успеал да измами жител на…

Дрска забелешка

Драга Дарлинг, со задоволство ве читам и не ми е срам тоа да го кажам. Меѓутоа…