Сутерен.мк

Парацетамол против мамурлак е опасен потег

Фармацевтите предупредуваат дека парацетамолот се разградува во црниот дроб со истиот ензим како и алкохолот. Според…

Мамурлак, молњи и птици

• Забележано е дека птиците преселници често ги користат автопатите како патоказ, а притоа и топлите…