Сутерен.мк

МВР во трага на заканите за поставени бомби

Македонски државјани, стојат зад лажните дојави за поставени бомби кои со месеци пристигаа на електронските адреси…

МВР ќе испитува зошто новинарката Делевска е повикана во полиција

Одделот за внатрешна контрола на Министерството за внатрешни работи (МВР) ќе испитува зошто новинарката Соња Колевска-Делевска…