Сутерен.мк

Зграда или музеј?!

Всушност, мала зграда, но и мал музеј на современата архитектура… Архитектите кои ја креираа се Едуард…

Најстар фосил од риба

Во Мексико е пронајден фосил од риба за која се претпоставува дека потекнува од периодот пред…