Сутерен.мк

После бесплатните скафандери, ревија!

Италијанската куќа на висока мода „Армани“ ревијата на машката колекција за оваа сезона на пролет –…

Вирусот циркулирал во Милано од ланскиот ноември!

Неодамнешната студија на Државната болница во Милано, Италија, покажува дека Ковид – 19 бил присутен меѓу…